Wine blog RSS


Tartă cu legumeTart with vegetables

O nouă rețetă #Winelicios - Tartă cu legume.

Dovleac, morcov, ardei gras și alte ingrediente pline de culoare și de savoare, care se asortează perfect cu un pahar de vin alb de la Purcari!

Poftă bună!

English

A new recipe #Winelicios - Tart with vegetables.
Pumpkin, carrot, sweet pepper and other colorful and flavourful ingredients that perfectly blend with a glass of white wine from Purcari!

Good appetite!

 

 

Read moreCitește mai multe


Winelicious - Pască tradițională cu note italieneWINELICIOUS – TRADITIONAL EASTER BREAD WITH ITALIAN FLAVOURS

Inspirați de sărbătorile de Paști, v-am pregătit o rețetă de pască tradițională cu note italiene!
#Winelicious - un proiect culinar pentru cei care preferă să condimenteze savoarea bucatelor cu gustul bun al vinului.
Urmăriți și pagina noastră de Facebook și Instagram pentru alte videouri apetisante!

English 

Inspired by the Easter holidays, we have prepared a recipe for traditional eastern bread with italian flavours! #Winelicious - a culinary project for those who like to spice the dishes with the taste of good wine.
Look out for our Facebook and Instagram pages for other appetizing videos!

Read moreCitește mai multe


Vin seri frumoase. Cele 10 fotografii din campania #vinserifrumoase care ne-au schimbat rutina și cea care va schimba complet serile câștigătorului

Din campania #vinserifrumoase am învățat poate unul dintre cele mai grozave lucruri despre oameni - nu există izvor mai proaspăt de inspirație pentru o viață trăită autentic decât ce se întâmplă în jurul nostru. Am învățat de la voi să explorăm creativ timpul liber și să nu așteptăm până în weekend să ne relaxăm.

Read moreCitește mai multe


Vin seri frumoase. Cum faci ca prietenii să nu-ți refuze invitația la …un pahar

Nimic nu se compară cu o seară de vară în care prietenii se abat de bunăvoie de la drumul lor spre casă pentru a ciocni cu tine un pahar și a povesti, ca pe vremuri, până se crapă de ziuă. Însă, în ultima vreme, sunt tot mai rare vizitele neînsoțite de un telefon sau fără săptămâni întregi de planificare. Prin urmare, dacă vrei ca cei dragi să nu găsească motive să-ți refuze invitația la un pahar, trebuie să o faci altfel.

Read moreCitește mai multeVin seri frumoase. Întoarce-te la natură în fiecare zi și simte pe pielea ta beneficiile

Ai auzit de afecțiunea care poartă numele de deficit de natură? Este un termen pe care Richard Louv îl folosește în cartea sa, Last Child in the Woods: Saving Our Children From Nature-Deficit Disorder, care sugerează că activitățile între patru pereți contribuie la declanșarea unor probleme de sănătate și dereglări de comportament. Nu e de mirare că, după o zi de aer condiționat și lumini fluorescente la birou, parcă nu suntem noi.

Read moreCitește mai multe