Serile de weekend se mută în timpul săptămânii. Cum poți să ai o vară de neuitat #vinserifrumoase


Știi deja că pauzele frecvente stimulează productivitatea, concentrarea și creativitatea dar, pe cât de simplu sună, pe atât de dificil ni se pare să ne ținem de ele. Studiile indică un lucru care ar trebui să ne dea de gândit - creierele noastre nu sunt făcute să se concentreze 8 ore pe zi fără încetare. Și, cu toate acestea, cei mai mulți dintre noi o facem zilnic la muncă, poate chiar mai mult de 8 ore, cu o perseverență ciudat de satisfăcătoare, iar fiecare seară din timpul săptămânii ne găsește stresați, epuizați și în plin efect de burnout.

Oboseala fizică și psihică, absența entuziasmului și sentimentul de ineficiență preiau controlul asupra timpului liber din timpul săptămânii iar singura consolare este că în cinci, patru, trei, două sau o zi vine weekendul. Ține de noi cum alegem să ne petrecem clipele libere de după programul de muncă dar, e drept, e mai comod să cedăm nevoilor primare de hrană și somn și să trecem, mecanic, la următoarea zi.

Noi credem, însă, că ține de exercițiu și inspirație ca serile noastre să arate altfel și, în consecință, să fim mai fericiți. De aceea, îți propunem să găsim împreună activități care să ne inspire și să ne motiveze să profităm la maximum de fiecare zi pe care o avem la dispoziție pentru portofoliul unei vieți frumoase.

Cum poți să câștigi vin de la Purcari pentru tot restul verii

Dăm startul serilor frumoase de vară printr-o provocare: surprinde într-o fotografie o idee de a petrece serile de după muncă altfel. Încarcă poza pe pagina ta de Facebook sau Instagram și folosește hashtagul #vinserifrumoase iar noi vom premia cel mai original participant cu vin pentru tot restul verii*. Nu uita să te asiguri că postarea ta este Publică, astfel încât să intre în competiție. Poți participa la concursul nostru doar dacă ai peste 18 ani.

 Și pentru că serile sunt mai frumoase când ai, pe lângă vin, și prietenii alături, spune-le și lor ce au de făcut ca să petreceți mai mult timp de calitate împreună în timpul săptămânii.

Între timp, noi ne-am pus pe scris cele mai „altfel“ idei de petrecere a serilor libere pe blog și pe pagina de noastră de Facebook. Inspiră-te din propunerile noastre și contribuie și tu la eliberarea de sub dominația oboselii și a stresului.

 Citește prima sugestie: Dă-ți întâlnire cu o carte bună


* mai precis, poți câștiga 12 sticle de vin Purcari și o duzină de pahare care te vor face să arăți ca un adevărat cunoscător într-ale vinurilor
* postează fotografiile până pe 19 iulie, ora 18:00
* vom anunța câștigătorul pe pagina de Facebook Purcari Wines pe 20 iulie
* cele mai originale fotografii înscrise vor fi promovate pe pagina de Facebook Purcari Wines și pe Wine blog