Ou poșat în avocadoPoached Egg in Avocado


INGREDIENTE

  • 1 avocado
  • 1 ou
  • Pancetta (felii)
  • Sare 
  • Frunze de dafin
  • Cuișoare 
  • Oregano
  • Oțet 
  • Ulei de măsline 
  • Cremă de oțet balsamic
  • Roșii

PREPARARE
    1. Într-o cratiță cu apă fiartă adăugăm sare, dafin, cuișoare și oțet. Apoi, spargeți oul în castron și lăsați-l să fiarbă 2 minute.
    2. Cu o sită sau o spumieră, scoateți oul din apă și lăsați-l pe un prosop de hârtie să se scurgă de excesul de lichid.
    3. Avocado se taie în două, se curăță de sâmbure și coajă.
    4. După ce s-a răcit, punem oul în interiorul fructului de avocado. Punem și cealaltă jumătate de avocado peste ou, apoi învelim tot fructul în felii de pancetta.
    5. Prăjim la tigaie în ulei avocado învelit în pancetta până când baconul este rumen.
    6. Într-o farfurie amenajăm felii de roșii tăiate și adăugăm sare, oregano, ulei de măsline și cremă de oțet balsamic.
    7. Serviți cu plăcere!

      English

      INGREDIENTS

      • 1 avocado 
      • 1 ou
      • Pancetta (slices)
      • Salt
      • Bay leaves 
      • Cloves
      • Oregano
      • Vinegar
      • Olive oil
      • Cream of balsamic vinegar
      • Tomatoes

      PREPARATION
      1. In a boiling water pan add salt, bay leaves, cloves and vinegar. Then, poach the egg in the bowl and let it boil for 2 minutes.
      2. With a sieve or a foaming spoon, take the egg out of the water and let it drain over the paper towel to drain excess liquid.
      3. Cut your avocado in half, remove the seed and skin, stuff in the egg and close it back up.
      4. After it has cooled, put the egg inside the avocado fruit. We put the other half of the avocado over the egg, then we wrap the whole fruit into slices of pancetta.
      5. Fry the avocado until the pancetta is browned.
      6. In a dish, arrange sliced tomatoes and add salt, oregano, olive oil and balsamic vinegar cream.
      7. Get stuck in!