Frontpage Beciuri Preview


Vinurile de Purcari sunt maturate exclusiv în barrique-uri franțuzești de stejar, cu capacitatea de 225 litri. În funcție de soi, perioada maturării variază de la 6 la 18 luni,  timp în care vinurile se îmbogățesc cu tanini și componente aromatice, care conferă gustului și aromei vinului note elegante de lemn, vanilie și ciocolată.

După maturare în barrique, vinul se îmbuteliază la rece, în condiții sterile, i se aplică dop natural de plută și acesta își continuă procesul de maturare în sticle pentru încă 6 luni.

Excursii și degustări

English

Purcari wines are aged exclusively in French oak barrels. Depending on the grape type, the aging periods vary from 6 to 18 months, while the wine becomes rich in tannins and aromatic components. This gives the aroma of elegant wood, vanilla, and chocolate notes to the taste.

After aging in the barrels, the wine is bottled in a cold room, under sterile conditions, with natural cork stoppers as it continues its aging in the bottle for another 6 months.

Tours and Wine Tasting